Book tandemspring

Find os på facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os

Follows

Tilmeld nyhedsbrev

Book dit tandemspring her

Se i formularen nedenfor hvornår der er ledige tider og book dig ind. Når du har sendt en formular afsted kontakter vi dig for aftale om et tidspunkt på dagen.

Har du et ønske om en speciel dato der ikke fremgår af formularen, så skriv til os via kontakt formularen nederst. Vi kan altid finde en løsning.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon (skal udfyldes)

  Alder (skal udfyldes)

  Dato (skal udfyldes)

  19. Juni 2024 - Ledige pladser
  20. Juni 2024 - Ledige pladser
  21. Juni 2024 - Ledige pladser
  22. Juni 2024 - Ledige pladser
  1. Juli 2024 - Ledige pladser
  2. Juli 2024 - Ledige pladser
  3. Juli 2024 - Ledige pladser

  Type af spring (skal udfyldes)

  Tandemspring (2395,-)Video af tandemspring (699,-)

  Kommentarer (Skriv evt. hvornår på dagen du ønsker at springe.)

  Kontakt os

  Hvis du har spørgsmål eller andet kontakt os venligst

  Har altid gerne ville prøve at springe i faldskærm. Så da jeg hørte at to venner var begyndt, tog jeg bogstaveligtalt springet og tilmeldte mig det først kommende hold, og har på ingen måder fortrudt. Der er et fantastisk sammenhold både i ØFK og med andre klubber og nærmest alle, såvel instruktører og som andre springere, står klar med gode råd og opmuntrende ord. Så det er ikke kun et faldskærmsspring, men også det sociale samvær i klubben der rykker. 

  Jenni Ell

  Elev med 10 spring

  Jeg havde længe ville prøve at springe faldskærm, så jeg meldte mig til et af øfk’s solokurser. Efter en hyggelig aften med lidt praktisk og teoretisk undervisning fandt vi en dag med spring vejr og så var det tid til at komme i luften med en instruktør. At kravle ud under vingen i 1000 m. Højde og så bare give slip mens man prøver at huske instruktionerne gav det fedeste sus og den flotteste udsigt hele vejen ned. Det der efter planen bare skulle ha været 2 spring for at prøve det er blevet til 19 spring, og jeg har slet ikke fået nok endnu  Klubben har et fedt sammenhold og det er en fornøjelse at være der selvom vejret kan drille og man ikke kan komme ud og springe.

  Thomas Wind

  Elev med 19 spring

  Jenni Ell

  Elev med 10 spring

  Share This